Florin Halagian este noul antrenor al echipei Dacia Mioveni

Tehnicianul Florin Halagian a fost numit, sâmbătă seară, în funcţia de antrenor principal al echipei Dacia Mioveni, la care are ca obiectiv promovarea în Liga I.

109 afișări
Imaginea articolului Florin Halagian este noul antrenor al echipei Dacia Mioveni

Florin Halagian este noul antrenor al echipei Dacia Mioveni (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Halagian îl va avea ca secund la Dacia Mioveni pe Marian Pană, alături de care a pregătit formaţia Gloria Bistriţa până la finalul turului Ligii I. În această iarnă, Florin Halagian a plecat de la Gloria Bistriţa din cauza unor probleme de sănătate.

Contractul noii conduceri tehnice a Daciei Mioveni este pe un an şi jumătate, cu drept de prelungire pe un sezon.

Lotul argeşean şi noua conducere tehnică se vor reuni, luni, la ora 12.00, la stadionul din Ştefăneşti.

Florin Halagian a revenit în Argeş după şapte ani când a plecat de la FC Argeş.

Dacia Mioveni a rămas fără antrenor înaintea penultimei etape din turul Ligii a II-a, când conducerea clubului a renunţat la serviciile cuplului Iodan Eftimie - Marius Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici