Florin Marin: Mă simt umilit

Managerul general al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se simte umilit după înfrângerea suferită de gruparea nemţeană în partida disputată cu echipa FC Timişoara, scor 6-0 (2-0).

13 afișări
Imaginea articolului Florin Marin: Mă simt umilit

Florin Marin: Mă simt umilit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Diferenţă mare de valoare. Poli este o echipă foarte bine organizată, agresivă, au în componenţă jucători de valoare. Ei au fost superiori prin atitudine, iar noi am fost pasivi în joc. Începuturile de repriză ne-au fost fatale; în primele cinci minute am primit două goluri şi, din păcate, ni se întâmplă des acest lucru. Jucătorii comit gafe mari şi am pierdut de o manieră care, din punctul meu de vedere, am primit o lecţie de fotbal şi mă simt umilit", a spus, abătut, Marin.

Florin Marin a precizat că este deranjat atât de atitudine, cât şi de indiferenţa arătată în joc de jucătorii săi.

"Eu înţeleg că e lipsă de experienţă, echipă tânără, dar cu o asemenea atitudine şi cu pasivitatea în joc de care au dat dovadă, diferenţa putea să fie şi mai mare. Nu am contat deloc. Este foarte greu să-i reabilitez moral, pentru că sunt jucători lipsiţi de experienţă. Pentru noi, prima ligă a avut un impact prea mare, m-am temut de la început de acest aspect, dar mă deranjează atitudinea jucătorilor, care nu se bat pentru rezultat. Le este indiferent, chiar dacă pierd, indiferent de scor, cedeză uşor şi asta mă deranjează foarte mult", a explicat tehnicianul.

Ceahlăul Piatra Neamţ a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul d 0-6 (0-2), partida susţinută în faţa formaţiei FC Timişoara, contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Înfrângerea de la Timişoara este a doua într-un clasament al celor mai severe eşecuri ale Ceahlăului în Liga I, după cea înregistrată în sezonul 2003-2004, la Bucureşti, în faţa echipei Dinamo, scor 0-7 (0-2).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici