Florin Marin va reveni la conducerea echipei Ceahlăul Piatra Neamţ

Tehnicianul Florin Marin va reveni în funcţia de antrenor principal al formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, după zece zile de la încheierea contractului dintre el şi gruparea pietreană, întoarcerea lui venind după eşecul din Cupa României, în compania celor de la Gaz Metan CFR Craiova.

14 afișări
Imaginea articolului Florin Marin va reveni la conducerea echipei Ceahlăul Piatra Neamţ

Florin Marin va reveni la conducerea echipei Ceahlăul Piatra Neamţ (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele de onoare al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a luat decizia de a apela din nou la serviciile lui Florin Marin, miercuri seară, după ce, sub conducerea lui Mihai Ionescu, echipa pietreană a fost eliminată din 16-imile Cupei României-Timişoreana de divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova cu scorul de 2-3 (1-0, 1-1) la lovituri de departajare, informaţie confirmată de ofiţerul de presă al clubului Gelu Crăcană.

Florin Marin şi-a reziliat contractul cu Ceahlăul Piatra Neamţ după partida cu FC Braşov, pierdută cu scorul de 1-0, în care tehnicianul nu a dorit să scoată echipa de pe teren la cerinţa lui Gheorghe Ştefan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici