Florin Mergea a câştigat turneul de dublu de la Stuttgart: "Sunt fericit că am câştigat al doilea trofeu cu Rohan Bopanna"

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare de 574.965 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

201 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea a câştigat turneul de dublu de la Stuttgart: "Sunt fericit că am câştigat al doilea trofeu cu Rohan Bopanna"

Florin Mergea (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Mergea şi Bopanna au învins în finală, cu scorul de 5-7, 6-2, 10-7, după o oră şi 11 minute, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Pentru câştigarea turneului de la Stuttgart, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 31.770 de euro.

Mergea, în vârstă de 30 de ani, a câştigat al cincilea titlu la dublu din carieră, după ce s-a mai impus la Viena - 2013 (cu Lukas Rosol), Vina del Mar - 2014 (cu Oliver Marach), Hamburg - 2014 (cu Marin Draganja) şi Madrid - 2015 (cu Rohan Bopanna).

Florin Mergea: Sunt fericit că am câştigat al doilea trofeu cu Rohan Bopanna

Tenismanul Florin Mergea a declarat, duminică, după ce s-a impus împreună cu Rohan Bopanna în finala de dublu la Stuttgart, că acesta este primul său titlu pe iarbă şi că este fericit că a câştigat al doilea trofeu în echipă cu jucătorul indian, informează atpworldtour.com.

"Este primul meu titlu pe iarbă, de fapt prima dată când am obţinut patru victorii pe iarbă de când am început să joc din nou. Sunt fericit că am câştigat al doilea trofeu cu Rohan", a spus Mergea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici