Florin Mergea: Nu mă gândeam că voi avea un parcurs bun la Madrid

Tenismanul Florin Mergea a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în finala probei de dublu la Madrid alături de Rohan Bopanna, că nu se gândea că va avea un parcurs bun la acest turneu, informează atpworldtour.com.

114 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea: Nu mă gândeam că voi avea un parcurs bun la Madrid

Florin Mergea: Nu mă gândeam că voi avea un parcurs bun la Madrid (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) s-a calificat în finală după ce a învins cuplul spaniol Marcel Granollers/Marc Lopez, cap de serie numărul 6, scor 6-7 (4), 6-3, 11-9.

"Cei doi sunt una dintre echipele cele mai bune din lume, nu e niciodată uşor să joci împotriva lor. A fost un meci foarte echilibrat, decis de unul sau două puncte. Nu mă gândeam că voi avea un parcurs bun aici. Dar am fost concentraţi, am făcut ceea ce facem mai bine şi suntem în finală, aşa că suntem bucuroşi", a spus Mergea.

Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor juca în finală împotriva cuplului Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici