Florin Mergea s-a calificat în semifinalele turneului de la Halle, la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 2, s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 1.696.645 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

142 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea s-a calificat în semifinalele turneului de la Halle, la dublu

Florin Mergea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Mergea şi Bopanna au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (4), 7-6 (3), după o oră şi 22 de minute, cuplul Marin Draganja/Henri Kontinen (Croaţia/Finlanda). Dragaja este un fost partener de dublu al lui Mergea.

În semifinale, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor întâlni perechea americană Eric Butorac/Scott Lipsky, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-4, de cuplul Robert Lindstedt/Jurgen Melzer (Suedia/Austria).

Pentru calificarea în semifinale la Halle, Mergea şi Bopanna vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 23.990 de euro.

În cealaltă semifinală de dublu de la Halle se vor întâlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, şi cuplul Raven Klaasen/Rajeev Ram (Africa de Sud/SUA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici