Florin Mergea s-a calificat în sferturi de finală la Stuttgart, la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare de 574.965 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

47 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea s-a calificat în sferturi de finală la Stuttgart, la dublu

Florin Mergea s-a calificat în sferturi de finală la Stuttgart, la dublu (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Mergea şi Bopanna au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 7-6 (10), după o oră şi 11 minute, cuplul Marin Cilici/Frank Moser (Croaţia/Germania).

În sferturile de finală, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Andreas Seppi/Viktor Troicki (Italia/Serbia) şi cuplul Mate Pavici/Michael Venus (Croaţia/Noua Zeelandă).

Pentru calificarea în sferturile de finală, Mergea şi Bopanna vor primi 45 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 5.180 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici