Florin Mergea şi Rohan Bopanna, în finala de dublu la Madrid Open, unde îi vor întâlni pe Marcin Matkowski şi Nenad Zimonjici

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de 1000 de puncte de la Madrid, după ce a învins cuplul spaniol Marcel Granollers/Marc Lopez, cap de serie numărul 6, scor 6-7 (4), 6-3, 11-9.

278 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Rohan Bopanna, în finala de dublu la Madrid Open, unde îi vor întâlni pe Marcin Matkowski şi Nenad Zimonjici

Florin Mergea şi Rohan Bopanna în finala de dublu la Madrid Open (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Meciul a durat o oră şi 40 de minute.

Florin Mergea şi Rohan Bopanna joacă împreună din acest an şi participarea în finala de la Madrid este cea mai bună performanţă a lor de până acum.

Perechea Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 5, s-a calificat, sâmbătă, în finala de dublu a turneului de la Madrid, fază în care va întâlni cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), informează atpworldtour.com.

Matkovski şi Zimonjici au învins în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 (5), 10-7, perechea Feliciano Lopez/Max Mirnîi (Spania/Belarus).

Meciul a durat o oră şi 22 de minute.

Finala de dublu de la Madrid va avea loc duminică, de la ora 17.00.

Premiul pentru participarea în finală este de 121.200 de euro şi 500 de puncte în clasamentul de dublu ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici