Florin Prunea: Cum îşi permit fraţii Becali să intervină în viaţa echipei Dinamo?

Managerul sportiv al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, vineri, în cadrul unei emisiuni televizate, că cei care se fac vinovaţi de situaţia în care a ajuns echipa pregătită de Cornel Ţălnar sunt fraţii Ioan şi Victor Becali, intervenţia acestora dând peste cap viaţa clubului bucureştean.

18 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Cum îşi permit fraţii Becali să intervină în viaţa echipei Dinamo?

Florin Prunea: Cum îşi permit fraţii Becali să intervină în viaţa echipei Dinamo? (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu e nimic întâmplător. La Cluj nu a fost întâmplător ce s-a întâmplat. E prea mare diferenţa faţă de ce jucam noi... E un moment greu, trebuie să ne liniştim. Am făcut un joc slab, este cel mai slab meci din retur. Eu vreau să îmi cer scuze în faţa suporterilor. La noi s-au întâmplat lucruri incredibile, s-a rupt ceva. A fost o intervenţie din exterior clară, dovedită, care a dat viaţa clubului peste cap. Au fost momente penibile, provocate! Nu mai trebuie să ascundem mizeria sub preş. Dinamo juca un fotbal de calitate, suporterii veniseră lângă echipă. Cum îşi permit fraţii Becali să intervină în viaţa echipei?", a spus Florin Prunea la Fanatik Show.

Oficialul dinamovist a adăugat că nu îndepărtarea sa de la Dinamo a fost obiectivul intervenţiei "din exterior". "Îndepărtarea mea nu este cel mai important lucru. O echipă care juca cu un stadion plin, o echipa care avea suporterii lângă ea, să ajungă în stadiul ăsta. Nu e normal. Nu se poate să fie aşa mare diferenţă între ce jucăm noi şi ce jucăm acum", a mai spus Prunea.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Poli Iaşi, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Florin Prunea nu a mai stat pe banca tehnică la meciul cu Poli Iaşi şi a anunţat, vineri, că nu va mai fi prezent pe bancă nici la celelalte meciuri rămase în Liga I. El a precizat însă că decizia sa nu este legată de revenirea lui Ousmane N'Doye şi Marius Alexe în lotul primei echipe.

Mijlocaşii Ousmane N'Doye şi Marius Alexe au fost rechemaţi la prima echipă a FC Dinamo, la fel şi jucătorul Florin Bratu, după scandalul declanşat de plecarea din cantonamentul formaţiei dinamoviste a cinci jucători - Mărgăritescu, Alexe, Boştină, Zicu şi Adrian Cristea, şi după trimiterea la echipa a doua a lui N'Doye şi Bratu, din motive disciplinare.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici