Florin Prunea, în discuţii pentru preluarea conducerii clubului CSMS Iaşi

Fostul portar al echipei naţionale Florin Prunea a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că marţi se va deplasa la Iaşi pentru a discuta preluarea conducerii grupării CSMS Iaşi.

192 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea, în discuţii pentru preluarea conducerii clubului CSMS Iaşi

Florin Prunea, în discuţii pentru preluarea conducerii clubului CSMS Iaşi (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Normal că Iaşiul este un nume în fotbalul românesc şi de fiecare dată când am venit ca jucător, stadionul era plin şi mă simţeam cu adevărat fotbalist. Este o provocare pentru mine să preiau un club că Poli Iaşi (n.r. - CSMS Iaşi)", a spus Florin Prunea.

După retragerea din activitate, Prunea a fost angajat al FRF, în funcţia de şef al departamentului de relaţii internaţionale, apoi a fost manager sportiv la Dinamo Bucureşti şi Astra Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici