Florin Segărceanu, alături de Simona Halep la primul antrenament după vacanţă

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a revenit la antrenamente după perioada de refecere şi vacanţa de după finalul sezonului, iar la prima şedinţă de pregătire l-a avut aproape pe Florin Segărceanu.

1091 afișări
Imaginea articolului Florin Segărceanu, alături de Simona Halep la primul antrenament după vacanţă

Florin Segărceanu, alături de Simona Halep la primul antrenament după vacanţă

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României a acceptat să-i dea o mână de ajutor în această perioadă.

Imediat după despărţirea de australianul Darren Cahill, Simona s-a văzut pusă, din nou, în ipostaza de a căuta un antrenor cu nume alături de care să menţină nivelul arătat în 2018. Dar liderul mondial nu se grăbeşte să ia o decizie, a anunţat deja că se va duce singură la primele turnee din 2019, iar această situaţie a dus la apariţia temporară a lui Florin Segărceanu în staff-ul jucătoarei din Constanţa.

Pentru că unui jucător de tenis, fie el şi unul de top aşa cum este Halep, i-ar fi imposibil să se antreneze singur, fără sfaturile unui om cu experienţă, Simona a decis, se pare, să apeleze pentru moment la serviciile omului care conduce echipa de Fed Cup a României. Astfel, Segărceanu a însoţit-o pe cea mai bună jucătoare a lumii la antrenamentul de miercuri şi sunt şanse ca experimentatul antrenor să devină sfătuitorul şi chiar antrenorul ei până când Simona şi staff-ul său bat palma cu un tehnician pe care să-l angajeze cu normă întreagă.

De altfel, Florin Segărceanu a fost printre primii care au vorbit despre situaţia Simonei de după ruptura de Darren Cahill: "E o întrebare dificilă. Vă daţi seama, cu sufletul aş face-o, dar nu e uşor. Nu e uşor pentru că Simona are nevoie de cineva poate mai tânăr, mai dinamic. Mie îmi place poziţia în care sunt căpitan la Fed Cup şi bineînţeles cum i-am spus şi ei, cât e în ţară sunt alături de ea", spunea fostul tenismen, în urmă cu două săptămâni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici