Floyd Mayweather a anunțat că se va lupta din nou cu Manny Pacquiao

Floyd Mayweather (41 de ani) şi Manny Pacquiao (39 de ani) se vor lupta din nou, la trei ani distanţă de la "Meciul Secolului". Americanul a făcut anunţul pe pagina sa de Instagram.

2 afișări

Acuzat de mulţi că a câştigat pe nedrept disputa din urmă cu trei ani, Mayweather a acceptat să urce din nou în ring cu "Pacman". În postarea sa de pe Instagram, Mayweather a spus că se întoarce în ring pentru încă o zi în care va încasa o sumă de nouă cifre. Nu există detalii cu privire la data la care ar urma să aibă loc revanşa.

Mayweather nu a mai luptat de la acel meci cu McGregor din Las Vegas, câştigat prin K.O. tehnic. Americanul are la activ 50 de meciuri la profesionişi şi a reuşit să le câştige pe toate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici