Floyd Mayweather, huiduit la cântarul oficial de dinaintea meciului cu Pacquaio - VIDEO

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost huiduit de spectatorii prezenţi la MGM Grand Arena din Las Vegas, vineri, la cântarul oficial, în timp ce adversarul său de la meciul de duminică dimineaţă, filipinezul Manny Pacquaio, a fost aclamat de fani.

567 afișări
Imaginea articolului Floyd Mayweather, huiduit la cântarul oficial de dinaintea meciului cu Pacquaio - VIDEO

Floyd Mayweather, huiduit la cântarul oficial de dinaintea meciului cu Pacquaio (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Floyd Mayweather a cântărit 66,2 kilograme, iar Manny Pacquiao are 65,77 kilograme.

La cântarul oficial au fost prezenţi circa 11.500 de spectatori.

Americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, duminică dimineaţă, la MGM Grand Arena din Las Vegas. Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins în 47 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi cinci înfrângeri în 64 de partide.

Mayweather va deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici