Focar de COVID-19 la un club din Liga 1. 7 jucători sunt infectaţi

  • A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu partida contra celor de la F.C.Voluntari în etapa a XIII-a din Liga 1.
  • 7 fotbalişti se află în izolare şi sub tratament pentru COVID-19.
  • Partida se va desfăşura fără spectatori în tribune, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorităţi pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
1019 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la un club din Liga 1. 7 jucători sunt infectaţi

Focar de COVID-19 la un club din Liga 1. 7 jucători sunt infectaţi

Ilfovenii se află pe locul 9 în clasament, cu 14 puncte, în timp ce FCH ocupă locul 13, 11 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate la echipă.

Pentru confruntarea cu F.C. Voluntari, antrenorul Ruben Albes nu va putea conta pe Elbers, Karanovic şi Caiado, accidentaţi plus alţi 7 fotbalişti aflaţi în izolare şi sub tratament pentru COVID-19.

„Trebuie să arătăm că putem juca în aceste condiţii mai speciale împotriva unei echipe precum Voluntari. Am făcut-o împotriva Chindiei, unde am jucat 120 de minute şi nu ne-au putut învinge, ei jucând cu 13 jucători. Va trebui să jucăm şi mai bine ca atunci cu jucătorii pe care îi avem disponibili în prezent. Vreau doar să mă gândesc la jucătorii pe care îi avem, la cei care sunt disponibili. Cu ei, cei care sunt disponibili pentru acest meci, vom lucra cu toată forta, cu tot entuziasmul si cu toată energia.”, spune Ruben Albes, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt

10 dintre fotbaliştii care vor fi în lot pentru meciul cu Voluntari au ieşit din izolare în această săptămână şi au revenit în programul normal al echipei. Din păcate, aceştia vor avea foarte puţine antrenamente efectuate până la următorul meci.

A.F.C.Hermannstadt se va prezenta cu un prim 11 competitiv în următoarea etapă, chiar dacă mulţi dintre fotbaliştii nu au avut timp pentru adaptarea la efort, conform recomandărilor medicale pentru reluarea activităţii sportive, document elaborat de Comisia Medicală a FRF în luna septembrie a acestui an.

„Vom face totul pentru a ajunge în cea mai bună formă posibilă, iar dacă trebuie să dăm mai mult de 100%, vom da 120%, 140% pentru a înfrunta meciul în cel mai bun mod posibil. Este timpul să facem cu toţii un pas înainte, să nu ne mai plângem. Toată lumea ştie deja că situaţia este complicată, dar cu jucătorii pe care îi avem vom merge la 200% şi dacă va fi necesar vom da puţin mai mult! Vom juca cu inima pentru a putea obţine victoria şi pentru a obţine puncte”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt

A.F.C.Hermannstadt vs F.C.Voluntari va avea loc duminică, 13 decembrie, ora 18.15, pe Stadionul ,,Gaz Metan” din Mediaş .

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici