Forminte: Suntem fericiţi cu această medalie de bronz

Antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastică, Nicolae Forminte, a declarat, miercuri, că este mulţumit de medalia de bronz obţinută de echipa României la Jocurile Olimpice de la Beijing, apreciind că nu se putea mai mult.

31 afișări
Imaginea articolului Forminte: Suntem fericiţi cu această medalie de bronz

Forminte: Suntem fericiţi cu această medalie de bronz (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem fericiţi cu această a doua medalie de bronz deoarece nu puteam face mai mult", a declarat Forminte.

România, în componenţa Sandra Izbaşa, Steliana Nistor, Andreea Grigore, Andreea Acatrinei, Gabriela Drăgoi şi Anamaria Tãmârjan, a câştigat, miercuri, medalia de bronz în cadrul concursului feminin de gimnastică pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

România nu a mai coborât de pe podiumul olimpic în concursul feminin de gimnastică pe echipe din 1976, de la Jocurile Olimpice de la Montreal, având în palmares patru medalii de aur, trei de argint şi două de bronz în această probă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici