Fost baschetbalist portorican, arestat pentru cultivarea de marijuana

Fostul baschetbalist portorican Jose "Piculin" Ortiz a fost arestat pentru deţinere de marijuana, după ce poliţiştii au descoperit la reşedinţa acestuia 218 plante de marijuana, cultivate cu intenţia de a fi distribuite, informează cotidianul As.

180 afișări
Imaginea articolului Fost baschetbalist portorican, arestat pentru cultivarea de marijuana

Fost baschetbalist portorican, arestat pentru cultivarea de marijuana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, poliţiştii au descoperit, miercuri, la reşedinţa din Cayey (oraş din Puerto Rico) a fostului sportiv o cultură de marijuana, precum şi 40 de gloanţe calibrul 5,56, compatibile cu cele utilizate pentru puştile AR-15.

În 1998, Jose Ortiz, care a jucat în NBA la echipa Utah Jazz, a fost suspendat timp de doi ani, acuzat că a consumat stanozobol în timpul Campionatului Mondial din acel an, însă ulterior suspendarea i-a fost ridicată, după ce sportivul a susţinut că a folosit substanţa din motive medicale şi cu acordul medicului echipei portoricane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici