Fost fotbalist la Poli Timişoara, răpus astăzi de coronavirus. Avea doar 49 de ani şi făcea dializă

  • Valentin Podean s-a stins la doar 49 de ani din cauza coronavirusului
  • El a fost fotbalist la Poli Timişoara şi la echipe mai mici din judeţul Timiş: Vulturii Lugoj, Venus Lugoj şi Bega Belinţ
  • Podean avea diabet şi făcea dializă
2558 afișări
Imaginea articolului Fost fotbalist la Poli Timişoara, răpus astăzi de coronavirus. Avea doar 49 de ani şi făcea dializă

Fost fotbalist la Poli Timişoara, răpus astăzi de coronavirus. Avea doar 49 de ani şi făcea dializă

Fostul jucător de fotbal Valentin Podean, care a evoluat pentru Politehnica Timişoara în sezonul confruntării cu Real Madrid, în 1992, a încetat din viaţă la vârsta de 49 de ani. El a fost răpus de coronavirus, scrie ProSport.
 
Podean, care a mai jucat la Vulturii Lujog, Venus Lugoj şi Bega Belinţ, suferea de diabet şi făcea dializă.
 
Potrivit publicaţiei locale Redeşteptarea, Valentin Podean ar fi fost infectat la spital, unde mergea să facă dializă.
 
20 de persoane au murit în judeţul Timiş din cauza coronavirusului, Valentin Podean fiind al doilea cel mai tânăr om răpus de virus, după un bărbat de 45 de ani din Liebling.
 
"Nu ştiam că a murit. Dumnezeu să-l ierte. Nu mai ştiam nimic de el în ultimii ani, nici de colegul lui venit de la Lugoj, Diaconescu, nu mai ştiu nimic. Îmi amintesc că era un băiat mai înalt, slăbuţ, şaten. Era un mijlocaş bunicel pentru Divizia B, dar atunci, la Poli erau fotbalişti buni", a declarat, pentru Liga2.ro, Călin Rosenmblum, fost coleg al lui Podean, acum director la LPS Banatul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici