Fost jucător la Real Madrid, ajuns pescar, pedepsit de Federaţia Portugheză la un an după retragere

Fostul fundaş al echipei Real Madrid, Fabio Coentrao, a fost sancţionat de Federaţia Portugheză de Fotbal (FPF) cu o amendă de 850 euro şi suspendare de un meci, la un an de la retragerea sa. Sancţiunea a fost dată pentru un incident din meciul dintre ultima sa echipă, Rio Ave, şi Boavista, în 2021.

4130 afișări
Imaginea articolului Fost jucător la Real Madrid, ajuns pescar, pedepsit de Federaţia Portugheză la un an după retragere

Fost jucător la Real Madrid, ajuns pescar, pedepsit de Federaţia Portugheză la un an după retragere

Într-un comunicat, citat de Marca, FPF a explicat că „între data incidentului şi decizia finală au trecut 486 de zile, iar de la audierea disciplinară până la decizia finală emisă de Comisia de Disciplină au trecut opt zile.”

„Faptul că un anumit sportiv a încetat să mai joace nu exclude posibilitatea ca acesta să fie responsabil pentru abaterile disciplinare comise în timpul carierei sale de jucător".

Noua viaţă surprinzătoare a lui Coentrao: Pescar şi manager de flotă de bărci

Fostul fotbalist, în vârstă de 34 de ani, a petrecut cinci sezoane la Real Madrid, câştigând două titluri LaLiga Santander (2012 şi 2017), o Supercopa de Espana (2012), o Copa del Rey (2014), două Ligi ale Campionilor (2014 şi 2017), o Supercupă UEFA (2014) şi două Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA (2014 şi 2017).

După ce s-a retras din fotbal, Coentrao a agăţat ghetele în cui şi şi-a îndeplinit visul de a lucra ca pescar pe mare.

„Este o meserie ca oricare alta", a spus Coentrao.

"Nu numai atât, marea este frumoasă şi avem nevoie de ea".

Coentrao, care a ajuns la Real Madrid în 2011 de la Benfica, pentru 30 de milioane de euro, şi-a cumpărat prima barcă atunci când era la Los Blancos.

„Viaţa în mare nu este o ruşine, aşa cum cred mulţi oameni", a declarat Coentrao pentru Empower Brands.

„Tatăl meu avea o barcă, obişnuia să pescuiască, iar eu mergeam mereu cu el când eram copil. Viaţa mea a fost marea şi pescuitul.

Bineînţeles, ştiam că fotbalul se va termina într-o zi şi că ar trebui să iau o nouă direcţie în viaţa mea.

Iar fericirea mea este această barcă şi aceasta este viaţa pe care vreau să o duc."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici