Fost lider al galeriei Stelei, ameninţat cu pistolul la Adunarea Generală a FR de Hochei pe Gheaţă

Jean Pavel, fost lider al galeriei Stelei şi apropiat de echipa de hochei a CSA Steaua, a fost ameninţat cu pistolul de gărzile de corp ale preşedintelui FRHG, Tanczos Barna, la Adunarea Generală de alegeri a forului, care are loc miercuri.

285 afișări

Preşedintele Tanczos Barna a venit însoţit de 13 gărzi de corp, iar în urma unui conflict cu Jean Pavel, doi dintre aceştia au scos pistoalele, informează www.prosport.ro.

"Am avut o discuţie cu un avocat al lui Tanczos Barna, iar dintr-o dată, preşedintele i-a făcut semn unui necunoscut, iar acesta a scos pistolul la mine. Am vrut să pun mâna pe el, dar a fugit. Am apucat să-l fotografiez, mâine o fac publică. O să mă duc şi la poliţie să fac plângere", a spus Jean Pavel.

Incidentul a fost confirmat de vicepreşedintele ANST, Alin Petrache, prezent la Adunarea Generală. "Adunarea Genarală continuă şi sper că până la finalul zilei să se aleagă un preşedintele. Mandatul actualului preşedinte a expirat şi este nevoie să alegem alt preşedinte. A fost o altercaţie, am încercat să despărţim oamenii pentru a nu degenera incidentul. Nu m-am mai întâlnit cu aşa ceva. Nu a fost nimeni rănit. Nu a fost nevoie de intervenţia poliţiei, s-au calmat spiritele. Am fost puţin mâhnit de ce s-a întâmplat acolo", a pus Petrache la Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici