Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a fost găsită decedată. Cauza morţii este încă necunoscută

  • Jossie Harris, fosta iubită a legendarului pugilist Floyd Mayweather şi mama copiilor acestuia, a fost găsită decedată decedată.
  • Harris avea vârsta de 40 de ani.
  • Floyd Mayweather şi Jossie Harris au avut o relaţie între 1995 şi 2010.
4230 afișări
Imaginea articolului Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a fost găsită decedată. Cauza morţii este încă necunoscută

Fosta parteneră a lui Floyd Mayweather a fost găsită decedată. Harris avea de 40 de ani.

Alături de Jossie, Floyd Mayweather are trei copii: Koraun, Zion şi Jirah.

Şeriful din Los Angeles Alex Villanueva a declarat că medicul legist a confirmat decesul miercuri.

Un echipaj de medici a răspuns unui apel de urgenţă în jurul orei 21:42. Aceştia au găsit-o pe Harris inconştientă, în maşina sa, în afara casei sale din Los Angeles.

Decesul a fost pronunţat pe loc, iar cauza morţii este încă necunoscută.

De-a lungul relaţiei lor, Harris l-a acuzat de mai multe ori pe Floyd Mayweather de abuz fizic. În 2012, Mayweather a petrecut două luni în spatele gratiilor din acest motiv.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici