FOTO Fosta jucătoare de tenis Caroline Wozniacki a anunţat naşterea fiicei sale Olivia

  • Jucătoarea de tenis daneză Caroline Wozniacki, fost număr 1 mondial, a anunţat luni pe reţelel de socializare naşterea primei sale fiice, Olivia Wozniacki Lee.
  • Caroline Wozniacki şi-a anunţat retragerea din tenisul profesionist în decembrie 2019.
1072 afișări
Imaginea articolului FOTO Fosta jucătoare de tenis Caroline Wozniacki a anunţat naşterea fiicei sale Olivia

Fosta jucătoare de tenis Caroline Wozniacki a anunţat naşterea fiicei sale Olivia

Când Caroline Wozniacki şi-a anunţat retragerea din tenisul profesionist, în decembrie 2019, vedeta daneză a declarat că unul dintre obiectivele sale a fost să întemeieze o familie cu soţul ei, David Lee. Fapt împlinit pe data de 11 iunie, când aceasta a dat naştere unei fetiţe, care după relatările din presa internaţională, este perfect sănătoasă.

Wozniacki a câştigat 30 de titluri WTA între 2008 şi 2018 şi a deţinut locul 1 în clasamentul mondial timp de 71 de săptămâni. După două finale spectaculoase pierdute la US Open, în 2009, şi 2014, ea a reuşit să îşi pecetluiască cariera cu primul său titlu de Grand Slam la Australian Open în 2018. Wozniacki este cea mai performantă jucătoare de tenis din istoria Danemarcei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici