Fostă jucătoare de tenis, despre Halep: Dacă lăsăm la o parte Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru ea

Fosta jucătoare de tenis, Annabel Croft, este de părere că Simona Halep ar putea ajunge din nou în vârful clasamentului doar dacă va învăţa să îşi controleze emoţiile.

2806 afișări
Imaginea articolului Fostă jucătoare de tenis, despre Halep: Dacă lăsăm la o parte Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru ea

Fostă jucătoare de tenis, despre Halep: Dacă lăsăm la o parte Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru ea

”Dacă lăsăm de o parte titlul de la Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru sportiva română în vârstă de 28 de ani. Halep trebuie să înveţe să îşi controleze cum trebuie emoţiile dacă vrea să aibă din nou succes”, a spus Annabel Croft la Eurosport.

Experta a vorbit şi despre Bianca Andreescu, sportiva canadiană cu origine română. Croft este de părere că Andreescu ar putea fi numită versiunea feminină a lui Roger Federer: ”Bianca Andreescu este probabil cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o vreodată. Jocul său este incredibil. Mi-a plăcut să o urmăresc anul acesta cum a dominat atât de multe adversare. Nu cred că este exagerat să spun că ea este versiunea feminină a lui Roger Federer. Dacă luăm în considerare că a urcat 174 de locuri în clasamentul WTA, realizăm că o aşteaptă un viitor grozav”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici