Fosta jucătoare de tenis Jennifer Capriati, spitalizată după ce ar fi luat o supradoză

Fostul lider al clasamentului WTA, americanca Jennifer Capriati, a fost spitalizată duminică într-un spital din Florida, după ce ar fi luat o supradoză de droguri, informează tmz.com.

73 afișări
Imaginea articolului Fosta jucătoare de tenis Jennifer Capriati, spitalizată după ce ar fi luat o supradoză

Fosta jucătoare de tenis Jennifer Capriati, spitalizată după ce ar fi luat o supradoză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paramedicii au fost chemaţi la un hotel din Riviera Beach, Florida, unde Capriati se află în stare gravă după o posibilă supradoză.

Tatăl lui Jennifer, Stefano Capriati, a declarat, pentru TMZ că recuperarea fiicei sale decurge bine.

La mijlocul anilor 1990, Capriati a avut mai multe probleme cu legea. În mai 1994, ea a fost arestată pentru posesie ilegală de marijuana, în timp ce în 1993 a fost reţinută de poliţie pentru că a furat, dintr-un magazin, un inel care costa 35 de dolari.

Jennifer Capriati a câştigat de-a lungul carierei 14 titluri, dintre care trei de Grand Slam, iar la Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 a obţinut medalia de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici