Fostă mare tenismenă: Am ales-o pe Simona drept câştigătoarea turneului US Open, dar m-am făcut de râs

Fosta jucătoare americană de tenis, Chris Evert, a pariat pe Simona Halep drept viitoarea campioană de la US Open 2018, dar Simona nu a reuşit să treacă de primul tur. A fost eliminată în 76 de minute de sportiva de pe locul 44 WTA, Kaia Kanepi, în două seturi, 6-2, 6-4.

3201 afișări
Imaginea articolului Fostă mare tenismenă: Am ales-o pe Simona drept câştigătoarea turneului US Open, dar m-am făcut de râs

Fostă mare tenismenă: Am ales-o pe Simona drept câştigătoarea turneului, dar m-am făcut de râs

La finalul meciului, Evert a fost invitată la postul american ESPN unde a comentat eşecul sportivei din România şi a tras o concluzie dureroasă pentru Simona.

"A fost o înfrângere şocantă! Eu am ales-o pe Simona drept câştigătoarea turneului, dar, sincer, m-am făcut de râs! Mă uit la Simona, la Wozniacki, la Sloane Stephens şi văd că foarte des, după ce câştigă primul Grand Slam, îşi pierd foamea de rezultate!

S-a relaxat, nu s-a mai bucurat de tenis. Nu a mai părut deloc relaxată şi dornică. A venit după un an dificil", a spus Chris Evert la ESPN.

Simona Halep a devenit primul număr unu mondial din istorie care părăseşte US Open încă din primul tur. Pentru jucătoarea din Constanţa urmează o pauză de aproximativ o lună, până pe 24 septembrie, când va participa la turneul de la Wuhan, din China.

Deşi nu va mai aduna niciun punct în urma competiţiei de la US Open şi indiferent de rezultatele de la turneu, Halep nu îşi va pierde scaunul de lider WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici