Fostă semifinalistă a Ligii Campionilor în 2000/2001, scoasă la vânzare. A ajuns în Liga a doua

Proprietarii clubului Leeds, aflat pe locul 10 în a doua divizie, vor să vândă gruparea, conform raportului financiar 2012 publicat, miercuri, la Londra, de agenţia Press Association.

201 afișări
Imaginea articolului Fostă semifinalistă a Ligii Campionilor în 2000/2001, scoasă la vânzare. A ajuns în Liga a doua

Fostă semifinalistă a Ligii Campionilor în 2000/2001, scoasă la vânzare. A ajuns în Liga a doua (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Grupul este angajat activ într-un plan de vânzare a participării sale în LUFC Holdings", a anunţat banca de investiţii GFH Capital, de la Dubaï.

GFH Capital a cumpărat clubul Leeds în noiembrie 2012 de la Ken Bates, fostul preşedinte al clubului Chelsea.

Managerul clubului Leeds, Neil Warnock, a anunţat, luni, că va părăsi echipa la finalul sezonului, dacă nu reuşeşte promovarea în prima ligă.

Leeds ocupă locul zece în clasament, cu opt etape înainte de final. .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici