Fosta soţie a lui Tiger Woods: Am trăit un coşmar

Elin Nordegren, fosta soţie a lui Tiger Woods, a declarat, într-un interviu acordat revistei americane People, că "a trăit un coşmar" după ce a aflat de infidelităţile soţului său.

32 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Tiger Woods: Am trăit un coşmar

Fosta soţie a lui Tiger Woods: Am trăit un coşmar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am trăit un coşmar. Pe măsură ce apăreau tot mai multe dezvăluiri în presă, mă simţeam ca o proastă. Cum de nu am putut să-mi dau seama? Cuvântul «trădare» nu este suficient pentru a descrie ce am simţit. Simţeam cum lumea mea se prăbuşeşte", a precizat Elin Nordegren într-un interviu acordat unui jurnalist de la People la locuinţa sa din Florida, timp de 19 ore în patru zile.

Fostul model suedez mărturiseşte, de asemenea, în interviul ce va fi publicat vineri, că din cauza scandalului nu a putut să doarmă şi şi-a pierdut pofta de mâncare, iar în zilele ce au precedat decizia de a divorţa a început să-i cadă şi părul.

Jucătorul de golf Tiger Woods, care s-a aflat în centrul unui scandal anul trecut din cauza aventurilor extraconjugale, şi soţia sa, Elin, au divorţat după şase ani de căsnicie, au anunţat, luni, avocaţii celor doi într-un comunicat comun.

Cei doi au o fetiţă de trei ani, Sam Alexis, şi un fiu de 19 luni, Charlie Axel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici