Fostul antrenor al CSU Vladimir Arnautovic, declarat post-mortem cetăţean de onoare al Ploieştiului

Fostul antrenor al echipei de baschet CSU Asesoft Ploieşti Vladimir Arnautovic, decedat la sfârşitul lunii mai, a primit post-mortem titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în urma votului consilierilor locali în şedinţa ordinară a Consiliului Local Ploieşti care a avut loc marţi.

106 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al CSU Vladimir Arnautovic, declarat post-mortem cetăţean de onoare al Ploieştiului

Fostul antrenor al CSU Vladimir Arnautovic, declarat post-mortem cetăţean de onoare al Ploieştiului (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Consilierii locali din Ploieşti au votat, marţi după-amiază, în şedinţa ordinară a CL, ca fostului antrenor al CSU Asesoft Ploieşti Vladimir Arnautovic să îi fie acordat post-mortem titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti..

Vladimir Arnautovic a jucat la echipa ploieşteană în perioada 2001 - 2004, în 2002 fiind al doilea marcator al campionatului intern de baschet şi fiind desemnat cel mai bun jucător străin din România, cu 624 de puncte şi 143 de coşuri de trei puncte în 34 de meciuri.

Arnautovic a devenit antrenorul echipei de baschet CSU Ploieşti în noiembrie 2007, fiind declarat de trei ori cel mai bun antrenor din campionatul de baschet al României şi fiind cel mai longeviv antrenor străin din liga de baschet românească.

Arnautovic a fost campion alături de CSU Ploieşti atât în calitate de jucător, cât şi ca antrenor.

Vladimir Arnautovic a încetat din viaţă, în 30 mai, la vârsta de 43 de ani, într-un spital din Belgrad. El fusese diagnosticat, în luna februarie a acestui an, cu cancer la ficat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici