Fostul antrenor al lui Dan Petrescu de la Foggia este bolnav şi a fost internat în spital

Este vorba despre o ischemie uşoară pentru antrenorul Zdenek Zeman, în vârstă de 76 de ani, starea lui fiind în prezent stabilă.

84 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al lui Dan Petrescu de la Foggia este bolnav şi a fost internat în spital

Antrenorul ceh Zdenek Zeman a fost internat la un spital din Pescara, în urma unei boli care s-a dovedit a fi un atac ischemic tranzitoriu uşor.

Condiţiile medicale ale antrenorului în vârstă de 76 de ani, a precizat clubul său, Delfino Pescara 1936, „sunt în prezent bune şi stabile, dar va trebui să lipsească câteva zile pentru investigaţii suplimentare”.

Fostul antrenor de la Foggia, unde l-a avut elev pe Dan Petrescu (1991-1993), AS Roma şi Lazio s-a simţit rău înainte de un antrenament obişnuit al echipei, clasată în prezent a treia în Grupa B a Seriei C, şi a fost dus la clinica Pierangeli din oraşul Abruzzo.

Prin urmare, Zeman nu va fi pe bancă mâine seară, în meciul din Cupa Italiei împotriva formaţiei Catania, şi ar putea rata şi meciul de campionat, de duminică, de la Ancona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici