Fostul director general al CSM Bucureşti, Constantin Căliman, acuză conducerea echipei de handbal: Acum, cu un buget de 75 milioane de lei, te mai plângi că nu ai bani...

Constantin Căliman, fostul director general al CSM Bucureşti, a lansat atacuri furibunde după ultimul eşec înregistrat de campioana României în Liga Campionilor în faţa echipei Krim Ljubljana, scor 22-23.

892 afișări
Imaginea articolului Fostul director general al CSM Bucureşti, Constantin Căliman, acuză conducerea echipei de handbal: Acum, cu un buget de 75 milioane de lei, te mai plângi că nu ai bani...

Fostul director general al CSM Bucureşti, Constantin Căliman, acuză conducerea echipei de handbal

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, însoţită de un articol ProSport privind calcule echipei în Liga Campionilor, oficialul a făcut mai multe dezvăluiri.

Bogdan Vasiliu, fostul director general, pe care l-a acuzat că s-a „împăunat cu rezultatele echipelor pe care le dorea închise”, dar nici actuala conducere, denumită „gaşca Szabo&Chesnoiu”, care şi-ar fi dat premii de 40.000 de euro în decembrie 2018 pentru „realizările inexistente”.

”În 2014, CGMB nu a aprobat încheierea unui contract de prestări servicii juridice externalizate, valoarea cuantumului consilierului juridic de pe organigramă, imensa sumă de 1.800 lei x 12 luni! Acum au servicii juridice în valoare de peste 57.000 lei externalizate! E normal!? Au până şi maşini de topit zăpada şi niciodata folosite!

Înţeleg că nu mai funcţionează principiile managementului performant pentru instituţiile publice ... Fac comisii care stabilesc ce să plătească mai întâi: valoarea contractelor la sportivi sau facturile la furnizori!?”, a susţinut Constantin Căliman.

Fostul director general a mai precizat că în timpul manadatului său împrumuta bani să plătească facturile la furnizori de servicii şi taxele de participare la competiţii, pentru că altfel echipele erau penalizate şi desfiinţate!

„Acum cu un buget de 75 mil lei, te mai plângi că nu ai bani, când la sfârşitul anului 2018 ai dat înapoi bani pentru că nu ai reuşit să-i cheltui, dar ai rămas cu arierate de câteva milioane!?”, a continuat Căliman.

Apoi, fostul oficial al CSM a dezvăluit că în iulie 2018 a fost invitat la club la o Comisie de Cercetare Administrativă, formată din 2 persoane prin decizia directorului general Gabriela Szabo, fiind acuzat de abuz în serviciu pentru neplata contribuţiilor la bugetul de stat: 

CITEŞTE continuarea în Prosport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici