Fostul fotbalist Arjen Robben a înotat opt kilometri la un eveniment caritabil

Arjen Robben (35 de ani), fotbalist retras din activitate în acest an, a participat la un eveniment caritabil, sâmbătă, la Groningen, în care a înotat opt kilometri.

137 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Arjen Robben a înotat opt kilometri la un eveniment caritabil

Fostul fotbalist Arjen Robben a înotat opt kilometri la un eveniment caritabil

Robben este ambasador al Swim Challenge Groningen şi a acceptat provocarea lansată de organizatori. Olandezul a înotat opt kilometri şi a scos un timp de două ore şi 40 de minute, scrie nos.nl.

Toate veniturile obţinute în urma evenimentului caritabil, 210.000 de euro, vor merge către cercetarea în domeniul cancerului.

“Cred că a decurs totul mai repede decât mă aşteptam. M-am pregătit bine înainte şi se pare că a meritat”, a declarat Robben, după încheierea evenimentului.

Arjen Robben şi-a încheiat cariera de fotbalist în această vară, după 10 sezoane petrecute în tricoul lui Bayern Munchen. În cariera sa, extrema dreaptă a mai evoluat pentru Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea şi Real Madrid. La naţionala Olandei a acumulat 96 de partide şi 37 de goluri.

Taguri:
arjen robben,
înot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici