Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira, achiziţionat de Inter Milano

Fundaşul uruguayan al echipei FC Porto, Alvaro Pereira, a semnat, luni, un contract pe patru sezoane cu formaţia Internazionale Milano şi va fi coleg cu Cristian Chivu, a anunţat clubul italian pe site-ul oficial.

523 afișări
Imaginea articolului Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira, achiziţionat de Inter Milano

Alvaro Pereira (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Inter este un vis. Am ajuns la un club extrem de iubit în străinătate, mai ales în America de Sud. Sunt fericit şi abia aştept să mă alătur noilor colegi", a declarat Pereira.

"Mulţumesc oficialilor pentru aducerea lui Pereira, este jucătorul pe care l-am dorit", a spus antrenorul Andrea Stramaccioni.

Pentru transferul internaţionalului uruguayan, Inter Milano va plăti zece milioane de euro plus bonusuri. De acest transfer este interesat şi clubul CFR Cluj, care mai deţine o cotă de 20 la sută din drepturile federative ale jucătorului în vârstă de 26 de ani, astfel că ardelenii vor primi circa două milioane de euro în urma trecerii fotbalistului uruguayan la clubul din Italia.

Alvaro Pereira, în vârstă de 26 de ani, a jucat şi la CFR Cluj, de unde s-a transferat la FC Porto în august 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici