Fostul lider mondial Andy Murray a pierdut în faţa unui jucător din top 10 ATP în sferturile la Beijing

Jucătorul de tenis din Scoţia, Andy Murray, fost lider mondial, a fost eliminat, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, de către austriacul Dominic Thiem, scor 6-2, 7-6.

104 afișări
Imaginea articolului Fostul lider mondial Andy Murray a pierdut în faţa unui jucător din top 10 ATP în sferturile la Beijing

Fostul lider mondial Andy Murray a pierdut în faţa unui jucător din top 10 ATP în sferturile la Beijing

Austriacul Dominic Thiem este foarte aproape de a se califica la Turneul Campionilor de la Londra pentru al patrulea an consecutiv după ce a reuşit să se califice vineri în semifinalele China Open.

Deţinătorul locului 5 ATP l-a învins pe fostul lider mondial, scoţianul Andy Murray, scor 6-2, 7-6(3), după o partidă care a durat o oră şi 55 de minute.

Dacă va reuşi să-l învingă sâmbătă pe rusul Karen Khachanov la Beijing, jucătorul de tenis în vârstă de 26 de ani li se va alătura lui Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer şi lui Daniil Medvedev la Turneul Campionilor, competiţie ce se va desfăşura anul acesta pe Arena 02 din Londra, în perioada 10-17 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici