Fostul selecţioner al Marocului, Abdellah Blinda, a decedat la 59 de ani

Fostul selecţioner al Marocului în perioada 1993-1994, Abdellah Blinda, a decedat, miercuri, la vârsta de 59 de ani, în urma unei crize cardiace.

32 afișări

Blinda, care a antrenat naţionala Marocului la Cupa Mondială din 1994, din SUA, a fost internat marţi la un spital militar din Rabat, după ce s-a simţit rău, însă în cursul zilei de astăzi a decedat.

Abdellah Blinda şi-a început cariera sportivă ca jucător de handbal. El a fost unul dintre puţinii sportivi marocani care au jucat atât pentru naţionala de handbal, cât şi pentru cea de fotbal în anii '80. El a antrenat mai multe echipe marocane, Raja Casablanca, Fath Rabat şi Moghreb Fes, precum şi formaţia Banyass d'Abu Dahbi (Emiratele Arabe Unite).

"Familia sportului din Maroc este îndoliată prin dispariţia lui Abdellah Blinda, care a fost un mare sportiv, antrenor şi educator", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului din Maroc, Moncef Belkhayat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici