Fotbalist de la ŢSKA Sofia arestat după ce a răpit şi bătut o prezentatoare TV

Fotbalistul bulgar Orlin Orlinov de la ŢSKA Sofia a fost arestat, fiind bănuit de răpirea şi agresarea prezentatoarei de televiziune Katherine Vacheva, informează Sofia Echo, în ediţia electronică.

97 afișări
Imaginea articolului Fotbalist de la ŢSKA Sofia arestat după ce a răpit şi bătut o prezentatoare TV

Fotbalist de la ŢSKA Sofia arestat după ce a răpit şi bătut o prezentatoare TV (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Jucătorul a fost reţinut şi dus la secţia 6 de poliţie din Sofia, după ce Katherine Vacheva l-a acuzat că, în 20 martie, a "târât-o" în apartamentul lui şi a bătut-o.

"M-a târât câţiva metri, erau urme de sânge. Mi-a spus: «Eşti o femeie frumoasă şi toate femeile frumoase merită bătaie»", a declarat Vacheva.

Katherine Vacheva

Directorul executiv al grupării ŢSKA Sofia, Ventsislav Zhivkov, a declarat că dezaprobă comportamentul jucătorului, dar a precizat că aşteaptă mai întâi rezultatul anchetei.

Apărătorii lui Orlinov vor încerca să-i convingă pe anchetatori că nimic nu s-a întâmplat în realitate şi totul a fost "regizat".

Orlinov a venit la ŢSKA Sofia în vremea când echipa era antrenată de Liuboslav Penev. El a jucat câteva meciuri în Liga Europa, în toamna anului 2009. Apoi, la puţin timp, a fost retrogradat la echipa a doua.

Şi tehnicianul Ioan Andone, care l-a înlocuit pe Penev, a decis că Orlinov trebuie să rămână la echipa a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici