Fotbalist înapoi pe teren, după ce a fost în comă, bolnav de coronavirus. Medic: "Se simte foarte bine"

  • Junior Sambia (23 de ani), mijlocaşul formaţiei Montpellier, s-a vindecat de coronavirus
  • Fotbalistul a fost în comă din cauza noului virus
  • Medicul jucătorului a dezvăluit că Sambia se simte bine şi că se va putea întoarce la antrenamente
482 afișări
Imaginea articolului Fotbalist înapoi pe teren, după ce a fost în comă, bolnav de coronavirus. Medic: "Se simte foarte bine"

Sportivul care se pregăteşte să revină la antrenamente, după ce a fost în comă din cauza coronavirusului. "Se simte foarte bine"

Mijlocaşul formaţiei Montpellier, Junior Sambia, a învins lupta contra noului coronavirul. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a avut o formă grea, a intrat în comă indusă din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2, însă şi-a revenit. Doctorul care a avut grijă de sportivul francez, timp de o lună de zile, a declarat că se va putea alătura lotului echipei de club, atunci când se vor relua antrenamentele.

Rene Raimondi, doctorul jucătorului Junior Sambia: "Junior se simte bine, chiar foarte bine. Va reveni alături de toată echipă pe 22 iunie. Vom ţine sub observaţie starea lui de sănătate, însă el nu a resimţit oboseala, simptom specific virusului. Este într-o condiţie foarte bună".

Autorităţile din Franţa au decis ca sezonul competiţional 2019-2020 să se încheie, iar PSG a fost desemnată câştigătoarea titlului. Şi Olanda şi Scoţia au decis ca toate competiţiile sportive să nu se mai reia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici