Fotbalişti la bacalaureat: Care au fost cele mai mici note pe care le-au luat

După un an de competiţii în care au fost angrenaţi, fotbaliştii au fost "doborâţi" de examenul de Bacalaureat. Examenul de Bacalaureat din acest an le-a pus probleme mari absolvenţilor de clasa a XII-a, dar mai ales sportivilor. A fost primul an în care în sălile de examen au fost instalate camere de luat vederi, în faţa cărora sportivii nu se pierd de obicei, doar că de data aceasta au clacat.

720 afișări
Imaginea articolului Fotbalişti la bacalaureat: Care au fost cele mai mici note pe care le-au luat

Fotbalişti la bacalaureat: Care au fost cele mai mici note pe care le-au luat (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Dănciulescu şi Zicu au mai ratat o sesiune a BAC-ului, aceştia fiind programaţi în toamnă pentru a susţine examenul. Dinamovistul a trecut cu brio probele la oral, dar pregătirea cu echipa sa l-a împiedicat să mai participe şi în a doua săptămână de examinare. Totuşi, atacantul se consideră norocos, deoarece la liceul unde a fost programat niciun elev nu a reuşit să treacă de cele şase probe. În schimb, Ianis nu a putut fi prezent la examen din cauza cantonamentului pe care l-a susţinut cu echipa sa, ŢSKA Sofia.

Buleică şi Crăciun sunt jucătorii din lotul Craiovei care au încercat să obţină diploma. Spre deosebire de Dănciulescu, cei doi s-au prezentat la toate probele examenului, dar fără succes. Dacă primul a picat doar la "Română", cu 2,30, Cătălin Crăciun a picat la cele trei probe scrise (2,50 la Limba Română, 1,50 la Matematică, 1,30 - la Fizică).

Mult mai bine a stat căpitanul naţionalei Under 19, calificată la turneul final al Euro 2011, ce va avea loc în România la finele acestei luni. Romario Benzar a absolvit la Grupul Şcolar "Ion Podaru" din Ovidiu cu media 6,45. Rămas fără echipă, ex-stelistul Florentin Matei a trecut BAC-ul cu 6,93, la Liceul "Mircea Eliade" din Bucureşti.

Citeşte mai multe despre notele fotbaliştilor la bacalaureat pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici