Fotbaliştii de la Rapid au semnat iniţiativa ”Fără Penali”

Câţiva dintre jucătorii rapidului au semnat iniţiativa ”FărăPenali”, o campania pentru modificarea Constituţiei, astfel încât persoanele condamnate penal să nu mai poată ocupa funcţii publice.

183 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii de la Rapid au semnat iniţiativa ”Fără Penali”

Fotbaliştii de la Rapid au semnat iniţiativa ”Fără Penali”

"Fotbaliştii de la FC Rapid Bucureşti au semnat iniţiativa #FaraPenali", au scris origanizatorii campaniei pe pagina de Facebook.

Rapid este susţinută de Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache, membru al partidului de la guvernare. Liviu Dragnea, şeful PSD, şi-a manifestat simpatia şi sprijinul faţă de gruparea alb-vişinie.

Rapidul a promovat, la începutu lunii iunie, în Liga a 3. A câştigat play-off-ul din Liga 4 şi barajul de promovare, disputat împotriva celor de la Singureni. În Liga 4, faza pe Bucureşti, s-a aflat şi rivala giuleştenilor, Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici