Fotbalistul brazilian Neymar a fost implicat într-un accident rutier - VIDEO

Neymar Jr, fotbalistul brazilian al echipei FC Barcelona, a fost implicat, duminică, într-un accident rutier minor, când se alătura lotului formaţiei catalane pentru meciul din deplasare cu Real Sociedad, maşina sa fiind avariată pe partea stângă, informează Marca.

3342 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul brazilian Neymar a fost implicat într-un accident rutier - VIDEO

Fotbalistul brazilian Neymar a fost implicat într-un accident rutier minor (Imagine: AFP/ Arhvia Foto Mediafax)

Accidentul a avut loc la o ieşire de pe autostradă, în timp ce Neymar se îndrepta spre baza sportivă a Barcelonei, pentru a pleca alături de colegii săi spre aeroport, în vederea deplasării la San Sebastian, pentru meciul cu Real Sociedad.

Neymar a scăpat nevătămat, maşina, un Ferrari 458 Spider, fiind lovită pe partea stângă. Autoturismul condus de brazilian a intrat în coliziune cu un alt vehicul şi s-a răsucit pe sensul de mers, fără însă ca vreo persoană să fie rănită.

Conform informaţiilor oferite de către jurnaliştii spanioli, maşina a fost lăsată în grija unui om din staff-ul Barcelonei, care s-a asigurat că totul decurge bine, iar Neymar va reintra în posesia acesteia.

În ciuda accidentului, fotbalistul brazilian a primit acceptul medicilor de a juca în partida Barcelonei de pe Anoeta, un teren pe care catalanii nu au mai câştigat din 2007.

Meciul Real Sociedad - Barcelona va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Anoeta, în etapa a 13-a din campionatul Spaniei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici