Fotbalistul care s-a prăbuşit pe teren, Muamba, a reînceput să meargă

Fotbalistul echipei Bolton Wanderers, Fabrice Muamba, a reînceput să meargă, în spitalul din Londra în care este internat, la aproape trei săptămâni de când a suferit un infarct pe teren, a declarat tehnicianul Owen Coyle.

98 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul care s-a prăbuşit pe teren, Muamba, a reînceput să meargă

Fabrice Muamba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A mers pe hol, pentru perioade scurte, în secţia de terapie intensivă unde se află în continuare. Face câţiva paşi, vorbeşte şi are mereu acel zâmbet pe care adorăm să îl vedem. Este din ce în ce mai bine", a spus Coyle.

Antrenorul a precizat că Muamba mai are mult până îşi va reveni complet, dar a făcut progrese remarcabile. "Sperăm ca aceste progrese să continue", a adăugat el.

Muamba, care va împlini vineri 24 de ani, s-a prăbuşit pe gazonul stadionului White Hart Lane în timpul meciului cu Tottenham din Cupa Angliei, disputat la 17 martie. Inima sa nu a bătut timp de 78 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici