Fotbalistul Paul Pogba a fost depistat pozitiv la un test antidoping

  • Paul Pogba (30 de ani) a picat un test antidoping după meciul dintre Udinese şi Juventus, în prima etapă din acest sezon de Serie A.
  • Dacă se confirmă, el va fi suspendat şi riscă să fie descalificat din fotbal până la patru ani.
869 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Paul Pogba a fost depistat pozitiv la un test antidoping

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Pogba ar fi fost depistat pozitiv la testosteron în urma unui control efectuat după meciul din prima etapă asezonului, când Juventus a jucat în deplasare pe Dacia Arena cu Udinese, a transmis agenţia ANSA citând surse din fotbalul italian.

Pentru jucătorul francez, ar fi o nouă problemă, după numeroasele accidentări suferite de la revenirea la Juventus, care nu numai că l-au ţinut departe de teren la majoritatea meciurilor disputate de echipa lui Massimiliano Allegri, dar l-au şi împiedicat să participe la Cupa Mondială din Qatar.

La Udine, francezul a fost rezervă, în timp ce în meciurile ulterioare, cu Bologna şi cu Empoli, a strâns 52 de minute.

Pogba ar urma să fie suspendat ca măsură de precauţie şi va avea la dispoziţie trei zile pentru a solicita noi analize.

Dacă este depistat pozitiv, francezul va fi judecat de tribunalul naţional antidoping, cu excepţia cazului în care va opta pentru un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Sportivul ar putea fi descalificat până la doi ani, respectiv patru ani în cazul unei intenţii dovedite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici