Fotbalistul portughez Joao Mario, ”spânzurat” pentru că a acceptat să meargă la rivali

  • Imagine-şoc în Portugalia, la transferul lui Joao Mario la Benfica Lisabona.
  • Fanii lui Sporting nu i-au iertat că a mers la rivali, aşa că au găsit o mascotă căreia i-au ”lipit” capul fotbalistului şi pe care a sugrumat-o cu fularul.
  • Joao Mario a fost crescut şi lansat de Sporting Lisabona, iar în sezonul trecut a câştigat titlul cu ”verzii”, pe care a evoluat sub formă de împrumut de la Inter Milano.
494 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul portughez Joao Mario, ”spânzurat” pentru că a acceptat să meargă la rivali

În fotbalul din Portugalia, ”trădările” sunt greu de acceptat între marile rivale Port, Benfica şi Sporting.

Sporting Lisabona a câştigat titlul şi se aştepta să-l readucă pe Cristiano Ronaldo. Însă CR7 va continua, se pare, la Juventus Torino.

Au sperat, apoi, că măcar îl vor repatria pe Joao Mario, 28 de ani, care şi-a reziliat contractual cu Inter Milano (Italia).

Mijlocaşul a preferat însă să meargă la rivala Benfica Lisabona. Motiv pentru fanii ”verzilor” de la Sporting, pentru care a evoluat în stagiunea trecută sub formă de împrumut, să încerce să se răzbune cu un gest macabru.

Au găsit o marionetă, în fapt o păpuşă gonflabilă căreia i-au montat căpăţâna lui Mario, pe care au strâns-o de gât. S-a dorit a fi ”spânzuarea” lui Joao Mario, cel lansat în fotbalul mare de Sporting!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici