FOTE: Georgiana Aniţei, medalie de aur la triplusalt, cu nou record al competiţiei

Atleta Georgiana Aniţei a cucerit, miercuri, medalia de aur în proba de triplusalt, cu nou record al competiţiei, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), care se desfăşoară la Tbilisi.

395 afișări
Imaginea articolului FOTE: Georgiana Aniţei, medalie de aur la triplusalt, cu nou record al competiţiei

FOTE: Georgiana Aniţei, medalie de aur la triplusalt, cu nou record al competiţiei

Georgiana Aniţei a reuşit o săritură de 13,50 metri, nou record al FOTE, cu care a cucerit medalia de aur. Recordul anterior al probei de triplusalt era de 13,47 metri.

Medalia de argint a revenit atletei ucrainene Sonia Kussekala (13,30 metri), iar cea de bronz slovenei Eva Pepelnak (12,80 metri).

Georgiana Aniţei este campioană mondială en-titre la cadeţi, ea cucerind medalia de aur în 19 iulie, cu o săritură de 13,49 metri.

Imagine: Prosport

România a mai cucerit o medalie de aur la FOTE, luni, prin înotătoarea Maria Claudia Gâdea, în proba de 400 metri mixt.

Delegaţia României cuprinde 66 de sportivi la FOTE, care participă în competiţiile de atletism, handbal, gimnastică, înot, judo şi tenis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici