FOTO | Simona Halep şi-a încheiat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre: Nu am fi putut să cerem mai mult

Simona Halep a anunţat, joi, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre.

1262 afișări
Imaginea articolului FOTO | Simona Halep şi-a încheiat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre: Nu am fi putut să cerem mai mult

Simona Halep şi-a încheiat colaborea cu antrenorul Daniel Dobre: Nu am fi putut să cerem mai mult

„Daniel, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. De fapt, pentru toţi anii în care ai fost alături de mine. Pentru munca grea pe care ai depus-o, pentru răbdarea ta şi pentru încrederea pe care ai avut-o în mine. Încheiem colaborarea dintre noi cu un trofeu la Wimbledon şi o prietenie frumoasă. Nu am fi putut să cerem mai mult. Îţi doresc tot binele şi cine ştie, viitorul ne poate rezerva un nou capitol”, a fost mesajul publicat de Simona Halep.

În luna septembrie, Halep a spus că îşi va relua antrenamentele cu Darren Cahill, fostul său antrenor.

Daniel Dobre a început colaborarea cu Simona Halep la începutul acestui an, după ce Cahill a dorit să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici