Francezii nu vor efectua niciun antrenament în România

Delegaţia reprezentativei Franţei va sosi la Constanţa în 10 octombrie, în vederea meciului cu selecţionata antrenată de Victor Piţurcă, programat a doua zi, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, grupa a 7-a, şi nu va efectua nicio şedinţă de pregătire în România, informează site-ul FRF.

14 afișări
Imaginea articolului Francezii nu vor efectua niciun antrenament în România

Antrenorul Raymond Domenech (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Delegaţia franceză va ateriza pe aeroportul "Mihail Kogălniceanu", la bordul unei curse charter, în 10 octombrie, la ora 19.30 sau la 20.00.

De la aeroport, oaspeţii se vor deplasa la Hotelul Europa din Eforie Nord, fără ca antrenorul Raymond Domenech să susţină vreo conferinţă de presă şi fără a fi programat vreun antrenament.

De obicei, în meciurile internaţionale, echipele oaspete efectuează un antrenament pe arena care va găzdui partida.

Francezii vor părăsi România imediat după meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici