Francezul Paul Le Guen nu va mai antrena formaţia Paris Saint-Germain în sezonul viitor

Francezul Paul Le Guen, aflat la final de contract, nu va mai antrena formaţia Paris Saint-Germain în sezonul viitor, informează AFP, citând surse din cadrul clubului.

Cotidianul francez L'Equipe a anunţat, marţi, că antrenorul Paul Le Guen a avut o discuţie cu preşedintele PSG, Sebastien Bazin, în cadrul căreia a fost anunţat că nu va avea mână liberă în ceea ce priveşte transferurile pentru sezonul viitor şi nici în ceea ce priveşte staff-ul tehnic, prezenţa secundului său, Yves Colleu, fiind de asemenea pusă în discuţie.

Paul Le Guen a preluat echipa PSG în ianuarie 2007, când l-a înlocuit pe Guy Lacombe. În prezent, formaţia Paris Saint-Germain ocupă locul 4 în clasament, cu 60 de puncte.

Cotidianul L'Equipe a scris că Didier Deschamps (care va semna cu Olympique Marseille) şi Antoine Kombouare (antrenor la Valenciennes) i-ar putea succeda lui Paul Le Guen la Paris Saint-Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici