Franţa a anulat campionatul, dar lasă 5.000 de spectatori la meciurile din Cupă şi Cupa Ligii

  • Franţa a anunţat că, începând cu 11 iulie, pe stadioane vor putea intra până la 5.000 de spectatori
  • Ligue 1 şi Ligue 2 au fost anulate în aprilie
  • Astăzi, în Franţa se reiau sporturile colective şi se redeschid cinematografele şi cazinourile
321 afișări
Imaginea articolului Franţa a anulat campionatul, dar lasă 5.000 de spectatori la meciurile din Cupă şi Cupa Ligii

Stadioanele din Franţa se vor deschide pentru spectatori începând cu 11 iulie. Autorităţile au început să mai ridice din restricţii, iar fotbalul se pregăteşte să revină. Până la 5.000 de spectatori vor avea voie să intre pe stadioane şi să vadă meciurile live, număr care va putea creşte în această vară. 

Astfel, finalele Cupei Ligii şi Cupei Franţei se vor putea juca cu public în tribune. Datele meciurile nu au fost încă stabilite. Franţa a anulat în aprilie campionatele din prima şi a doua ligă. PSG a fost desemnată câştigătoarea titlului. Noul sezon, 2020-2021, ar putea începe pe 23 august.

În aprilie, prim-ministrul Edouard Phillippe a anunţat că toate sporturile vor fi oprite până în septembrie. Acum, şi-a schimbat decizia. BBC notează că începând cu astăzi, se vor putea relua sporturile colective. Tot de azi, în Franţa, se vor redeschide cinematografele şi cazinourile. 

În ultimele 24 de ore, Franţa a înregistrat mai puţine cazuri noi decât România, 284. Au fost înregistrate şi 7 decese noi, ceea ce ridică la 29.640 numărul total de morţi din cauza COVID-19. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici