Franţa depune plângere la FIFA după ce golul lui Griezmann a fost anulat

Franţa va depune o plângere la FIFA după ce golul egalizator marcat în ultimul moment de Antoine Griezmann a fost anulat în urma unei verificări video după fluierul final al meciului de la Cupa Mondială cu Tunisia, a anunţat miercuri federaţia franceză.

1793 afișări
Imaginea articolului Franţa depune plângere la FIFA după ce golul lui Griezmann a fost anulat

Wikipedia Commons

Griezmann a marcat din voleu în al optulea minut suplimentar de joc, dar golul a fost anulat deoarece atacantul era în offside când Aurelien Tchouameni a trimis mingea în zonă.

Mingea a fost deviată de un apărător tunisian în calea lui Griezmann, care se afla în acel moment în poziţie de ofsaid, dar golul a fost anulat, iar Tunisia a câştigat meciul cu 1-0.

"Vom face o plângere după ce golul lui Antoine Griezmann a fost, în opinia noastră, anulat în mod greşit. Această plângere trebuie depusă în termen de 24 de ore de la fluierul final", a precizat FFF într-un comunicat.

Tunisia a fost eliminată din turneu, în timp ce Franţa a avansat în optimi de finală în fruntea Grupei D şi va întâlni duminică Polonia.

FFF nu a precizat dacă plângerea se referă la golul în sine sau la faptul că acesta a fost anulat după fluierul final.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici