Franţa - România: Benzema ar putea evolua titular, iar Ribery rezervă

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, ar putea fi utilizat din primul minut în meciul pe care naţionala Franţei îl dispută, sâmbătă, pe teren propriu, cu România, iar mijlocaşul formaţiei Bayern Munchen, Franck Ribery, ar putea fi doar rezervă, informează publicaţia L'Equipe.

222 afișări
Imaginea articolului Franţa - România: Benzema ar putea evolua titular, iar Ribery rezervă

Franţa - România: Benzema ar putea evolua titular, iar Ribery rezervă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Franţa - România: Benzema ar putea evolua titular, iar Ribery rezervă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit informaţiilor L'Equipe, care a analizat cea mai recentă şedinţă de pregătire a naţionalei Franţei de la Clairefontaine, Karim Benzema ar putea evolua titular în atacul echipei franceze la jocul cu România, după ce a fost doar pe banca de rezerve la jocul cu Insulele Feroe în care Andre-Pierre Gignac a marcat la prima sa titularizare la naţională.

Cealaltă informaţie dezvăluite că Franck Ribery nu ar trebui să înceapă în primul 11, din cauza faptului că forma sa nu este încă prea sigură, poate şi datorită perspectivei unui meci capital împotriva Serbiei. Din cauza întârzierii sale în pregătire, Ribery nu pare în măsură să ducă la final două jocuri de un asemenea nivel, ce se dispută la patru zile distanţă, notează sursa citată.

Franck Ribery

Potrivit L'Equipe, selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, va folosit în disputa cu România un sistem 4-2-3-1, cel mai probabil format din: Lloris - Sagna, Gallas, Abidal (sau Escude), Evra - L. Diarra, Toulalan (sau A. Diarra) - Anelka (sau Gignac), Gourcuff, Henry (sau Malouda) - Benzema.

România va întâlni Franţa la 5 septembrie, la ora 22.00, la Paris, într-un joc din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici