Franţa U21 – Italia U21 – un meci cu controverse cauzate de lipsa sistemului VAR

Cel mai aşteptat meci al zilei la Campionatul European U21 s-a disputat pe Cluj Arena între echipele de tineret ale Franţei şi Italiei. Cocoşii galici s-au impus cu 2-1, la capătul unui meci al cărui scor putea fi probabil diferit dacă exista sistem de arbitraj asistat video.

571 afișări
Imaginea articolului Franţa U21 – Italia U21 – un meci cu controverse cauzate de lipsa sistemului VAR

Franţa U21 – Italia U21 – un meci cu controverse cauzate de lipsa sistemului VAR

Atacantul lui Rennes, Kalimuendo, a deschis scorul după 23 de minute, pentru ca la mai puţin de 15 minute italienii să egaleze prin Pellegri.

Englezii au preluat din nou conducerea, în minutul 62, prin Barcola, gol care a stabilit şi scorul final.

Meciul a avut câta decizii de arbitraj contestabile, cea mai importantă derulându-se în minutele suplimentare de joc, când după un şut în bară al lui Bellanova, la următorul atac, mingea trimisă cu capul a părut a fi intrat cu toată circumferinţa în poartă. Arbitrul nu a validat posibilul gol, spre nemulţumirea italienilor.

Reamintim că UEFA a decis ca la această competiţie să nu folosească sistemul VAR şi tehnologia de linia porţii.

Franţa şi Elveţia ocupă primele două locuri în clasament, la egalitate perfectă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici