Franz Beckenbauer îi cere scuze lui Ribery

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al clubului FC Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, şi-a prezentat scuzele internaţionalului francez Franck Ribery, pe care îl acuzase că îşi bate joc de gruparea bavareză, în dorinţa sa de a pleca la Real Madrid.

17 afișări
Imaginea articolului Franz Beckenbauer îi cere scuze lui Ribery

Franz Beckenbauer îi cere scuze lui Ribery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Internaţionalul francez Franck Ribery

"Când am spus că Ribery îşi bate joc de Bayern, am comis o eroare. Ceea ce am vrut să spun, de fapt, este că aş putea înţelege dorinţa sa de a se transfera la Real, deoarece rădăcinile sale nu sunt tocmai în Germania. Sunt dezolat. Declaraţiile mele au fost interpretate puţin greşit", a explicat Beckenbauer.

La finalul lunii iulie, Beckenbauer îl criticase virulent pe Ribery, care alimenta speculaţiile legate de un eventual transfer la Real Madrid: "Ribery nu a venit la FC Bayern decât pentru a-şi face un nume. El este un francez şi îl doare undeva de Munchen".

În ziua următoare, conducerea clubului german a publicat un comunicat în care îl apăra pe internaţionalul francez în faţa declaraţiilor lui Beckenbauer: "Bayern Munchen nu a avut şi nu are impresia că Franck Ribery se foloseşte de clubul nostru pentru a înainta în cariera sa".

Ribery şi-a reluat, miercuri, antrenamentele cu Bayern Munchen, după aproape o lună de pauză, dar nu va putea juca în prima etapă a noii ediţii din 1.Bundesliga, sâmbătă, contra echipei TSG 1899 Hoffenheim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici